Széchenyi Terv Plusz

Img

Kedvezményezett neve: ZOLL-PLATZ Vámügynökség Kft.

Projekt címe: Ingatlanfejlesztés és eszközbeszerzés a Zoll-Platz Kft-nél

Projekt azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00466

Projekt összköltsége: 447 783 480 Ft

Támogatás intenzitása: 70 %

Támogatás összege: 313 448 436 Ft

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2024. június 14.

 

Projekt céljai:

  • 2772,5 m2 területű modern logisztikai központ építése
  • a működéshez szükséges eszközök beszerzése
  • napelemes rendszer kiépítése

Fejlesztés bemutatása:
INGATLANFEJLESZTÉS

A projekt keretében a Szeged, Merkúr út 7. szám alatti ingatlanon zöldmezős beruházásként kerül kialakításra a Zoll-Platz Kft. új logisztikai központja. A logisztikai csarnokban a raktározásra alkalmas helyiségek mellett kialakításra kerülnek az irodai és szociális területek, helyiségek is. Az első ütemben megvalósuló beruházás keretében több mint 2700 m2 szendvicspanelből készülő létesítmény valósul meg.

ESZKÖZBESZERZÉS

A logisztikai központ működéséhez szükséges anyagmozgatási eszközök és polcrendszer beszerzésén felül elektromos töltőállomások is megvalósulnak a gazdaságos és hatékony működés feltételei.

TANÁCSADÁS

A kialakításre kerülő logisztikai központ bérlőinek hatékony felkutatása és a bérlői igényeknek megfelelő szolgáltatások biztosítása érdekében 200 óra marketing tanácsadási szolgáltatás kerül igénybe vételre.

KÉPZÉS

4 fő részvételével vezetői képzés valósul meg összesen 128 órában, melynek eredményeként a logisztikai központ vezetősége megfelelő felkészültséggel kezdi meg a beruházás működtetését.

MEGÚJULÓ ENERGIA

A logisztikai központ létesítése során kiemelt fontosságú a környezettudatosság és az energiahatékonyság, ezért a felmerülő elektromos áram igényt 150 kW napelemes rendszer kiépítésével támogatja a vállalkozás. A megújuló energia költséghatékony üzemeltetést biztosít, így a leendő bérlők kedvező feltételekkel vehetik igénybe a központ által nyújtott szolgáltatásokat.

KÜLDETÉSÜNK

MIÉRT BENNÜNKET VÁLASSZON?

  • Gyors, teljes körű vámügyintézés
  • Stabil, megbízható pénzügyi háttér
  • Bonyolult projektek gördülékeny megoldása
  • Széles körű kapcsolatrendszer

Éves tapasztalat
Elégedett ügyfél
m2 Raktár
Munkatárs

Partnereink